Cautare

1705 de rezultate pentru "rus monica" (8.52 secunde)
Celebrul grup de la Cluj, unit in jurul vicepresedintelui Ioan Rus, este cunoscut pentru pozitiile sale autonome fata de oricine era la un moment sau altul presedinte al PSD.
Guvernul rus va aloca anul acesta 1. ... Rectificarea bugetului de stat va fi analizata joi in sedinta de guvern a adaugat premierul rus.
Consulul finlandez Simo Pietilainen din Sankt-Petersburg a fost numit luni persona non grata, pentru ca scos un copil din Rusia si l-a dus in Finlanda, potrivit comunicatului postat pe site-ul Ministerului rus de Externe. "La 8 iunie, ambasadorul Finlandei in Rusia a fost chemat la Ministerul rus de Externe.
MAE rus considera ca informatiile aparute in presa ucraineana privind activitatea diplomatilor rusi in aceasta tara reprezinta o incercare orientata catre sprorirea tensiunilor in relatiile dintre Kiev si Moscova.
'Rusia se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa traga concluziile corespunzatoare si sa manifeste respect fata de statul rus si politica sa externa, a declarat purtatorul de cuvant al ministerului de externe rus, Andrei Nesterenko.
Ioan Rus, acuzat de tradare Dupa trei ani in care au suportat atacurile la baioneta ale valurilor de noi sefi care s-au perindat la conducerea Ministerului de Interne, generalii care sunt recunoscuti drept "vechea garda" pesedista au probleme in a prelua puterea.
TENTATIVE DISPERATE DE A-L SALVA PE RUS Basescu a iesit la o declaratie de presa mai penibila decat oricand, scopul fiind salvarea lui Rus ca ministru, prin atacarea lui pentru prosti. ... Si cu mascarada disperata de a incerca sa-l salveze pe Rus, atacandu-l.
RUS, AM O INTREBARE. ... Era previzibil ca PD-L avea sa caineze demisia lui Rus, pe care tocmai o ceruse ieri, in mod infantil, inchipuindu-si ca n-o sa-i mai tragem noi sutul in cur binemeritat. Blaga, cica stia de ieri ca Rus se cara.
Cand dupa alegerile locale atrageam atentia ca prezenta lui Rus la ministerul de interne ridica multe probleme, cei de la PSD mi-au sarit la beregata. La doar cateva saptamani, aceiași pesedisti sareau ca arsi, zbierand despre tradarea lui Rus, apoi despre tradarea Aspaziei.
Geoana duce mai departe traditia lui Rus Mircea Geoana a lansat "Clubul de la Cluj", forum de dezbateri politice facut dupa chipul si asemanarea "Clubului de la Bucuresti", mosit de Ion Iliescu.
Liderul rus vorbeste de pace Presedintele rus, Vladimir Putin, si cel francez, Francois Hollande, s-au intalnit sambata la Moscova, pe aeroportul Vnukovo, in cadrul unei intalniri neprogramate, pentru a discuta despre situatia din Ucraina si cum se reflecta ea asupra Rusiei.
Bianca Rus sustine ca a slabit vreo 25 de kilograme in ultimele doua luni, dar Catalin Maruta si Cristian Margarit, specialist in nutritie si fitness, si-au batut joc de ea in direct. ... M-am cantarit si stiu ca am slabit", a completat Bianca Rus.
Ioan Rus o compara pe Kovesi cu Vlad Tepes Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, o vede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precum Vlad Tepes, pentru ca lupta impotriva coruptiei si pentru ca isi face bine treaba.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Maine se implineste o saptamana de la vizita ministrului rus de Externe la Bucuresti si nici oamenii politici, nici publicul romanesc nu s-au prea sinchisit sa-i dea atentie.
Rusia si Ucraina au ajuns ieri la un acord referitor la pretul gazelor naturale livrate de gigantul energetic rus Gazprom pentru tara vecina in 2007, precum si asupra pretului de tranzit pe care-l va percepe Ucraina pentru ceilalti clienti ai Rusiei, respectiv statele membre UE.
Miscari interesante au loc in Ardeal, acolo unde grupul de la Cluj s-a vazut propulsat peste noapte, din nou, la masa bucatelor, dupa decizia lui Ponta de a-l numi pe Ioan Rus la ministerul de Interne, spre stupefactia mai multor centri de putere din partid.
MONICA MACOVEI: AM O STARE DE NELINISTE Monica Macovei a participat, azi, la relansarea dreptei lui Livache, pe nume "Noua Republica".
Monica Iacob Ridzi s-a intalnit in urma cu putin timp cu premierul Emil Boc. In cadrul unei conferinte de presa, Monica Iacob Ridzi, Ministrul Tineretului si Sportului, a decis sa demisioneze din functie. ... De ce a ales Monica Iacob Ridzi sa-si dea demisia tocmai acum?
La randul sau, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a apreciat ca, intr-adevar, desi eliminata precizarea din textul prezentului proiect, declaratia de avere ramane publica, potrivit legii initiale. ... Bijuteriile si colectiile de arta se trec fara valoare Monica Macovei s-a aratat nemultumita si de o alta modificare.
google-analytics.com